Om oss

Vi är en exklusiv leverantör av kompletta lösningar för hemprovtagning och testning.

Vi är iLab

Vi ett svenskt högkvalitativt laboratorium som använder den senaste tekniken och som kontinuerligt utökar sin portfölj av tillgängliga analyser. Vårt forskarteam utvecklar ständigt nya produkter, förbättrar testförmåga, prestanda och kapacitet. Vi är anpassningsbara och lyhörda för våra kunders krav. Ett modernt laboratorium, beläget på den svenska västkusten, med en unik uppsättning högkvalitativa analysatorer, skickliga och motiverade medarbetare.

Vi möjliggör hembaserad sjukvård genom att leverera snabba och korrekta resultat till våra kunder, och se till att varje prov hanteras precis som DU förväntar dig. Vi ger svar på viktiga frågor i alla skeden av livet, från fertilitetstest till graviditets-test som NIPT, Gender Reveal och sedan alla tester som behövs under alla skeden av vuxenlivet. Vi levererar kompletta lösningar från provtagning till färdigt resultat, allt i hem-miljö; tryggt, säkert, bekvämt, snabbt och effektivt.

Vi ansvarar för kompletta regionala screening program för offentliga vårdgivare, för att förebygga sjukdomar och förkorta behandlingstids tiden genom tidig diagnos. Vi gör det även möjligt för enskilda att kunna få en högkvalitativ analys, relaterat till identifierade symptom. Vi har en stor kompetens inom båda segmenten. Vi är båda en välkänd och uppskattad partner till den offentliga hälso- och sjukvården och vi är den saknade pussel-biten i effektiv hälso och sjukvård i hemmet.

Vanliga frågor